SZÉLVÉDŐ POLIROZÁS

KAGYLÓS

CSILLAG

PIKKELYES

KOMBINÁLT

Ön most a szolgáltatások - szélvédőjavítás oldalon van!

Szélvédőjavítás.

Az első szélvédő kettő ragasztott üvegből áll..

Szélvédőjavítás alatt egy a lényeg, hogy a szélvédőjavító ragasztó be tudjon menni a kettő üveg közötti levegőüregbe, repedésekbe! Ez kockázattal jár!

Ezt a kockázatot nem tudjuk felvállalni, csak minimalizálni! Amennyiben a szélvédőjavítás alatt a kőfelverődés továbbrepedne, szélvédőcserét kell végrehajtani! Szélvédőcsere költsége az ügyfelet terheli, mivel a továbbrepedés a feszültség eredménye. Ennek a gyakorlati aránya 1-2% kötelességünk szélvédőjavítás előtt közölni, mivel a szélvédőjavítás megkezdése előtt ezek a gondolatok felvilágosításnak számítanak, viszont amennyiben bekövetkezett a baj ugyanezek a gondolatok magyarázkodásnak számítanak!

Mindig az ügyfél dönt, hogy igen kérem ezekkel a kockázatokkal a szélvédő javítást, vagy köszönöm nem kérem mert… 99% ban kérik a szélvédő javítást, mivel a pontos és korrekt tájékoztatás nélkül nem lehet profin szélvédőt javítani. Ezeket a gondolatokat amelyik szélvédő javító nem adja át a szélvédőjavítás megkezdése előtt az a véletlenre bízza a szélvédőjavítás kimenetelét, úgy hogy a tulajdonos mit sem sejt a kockázatról!

Vállalkozásunk őszintén elmondja a kockázatot amennyiben van, és a kellő információk tudatában tud a tulajdonos egy jó döntést hozni. Mivel amennyiben 12 óra múlva utazna az autóval nyaralni egy szomszédos országba, és továbbrepedne a szélvédő a szélvédőjavítás alatt akkor már nincs idő a szélvédőcserére, amennyiben délután kezdődne a szélvédő javítás. Ilyenkor mindig a reggeli órákban tanácsoljuk a szélvédő javítást, hogy a legrosszabb esetben is a műhelyünkben aznap lehessen szélvédőt cserélni!

Az ügyfélnek nincs veszteni valója, mivel a szélvédőjavítás alatti továbbrepedéseknek az aránya 1% tehát minimális azonban az 1% nak is elmondtuk ugyanezeket a gondolatokat…

Tehát a szélvédőjavítás alatti továbbrepedésből eredő kockázatott felvállalni nem tudjuk, viszont minimalizálni igen! Úgy hogy mimnél hígabb a szélvédőjavító ragasztó annál kisebb a kockázat. Tehát a kockázat egyenesen arányos a kifizetendő összeggel. Összegezve minél hígabb a szélvédőjavító ragasztó annál drágább a szélvédőjavítás! Mindig az ügyfél dönt a szélvédőjavító ragasztó sűrűségéről, vállalkozásunk csak ajánlatott tesz a szélvédőjavításra!

Szélvédő javítási árainkat az árlistában meg tudják tekinteni.

Repedés javítás.

Elvi kiindulás itt is az, hogy az első szélvédő kettő ragasztott üvegből áll.

Ritka esetben nagy kőfelverődéstől tud csak mindkettő réteg egymás alatt vagy felett megrepedni, átrepedni!

Belső szélvédő repedés még lehet a visszapillantó tükör házi visszaragasztása pillanat ragaszóval, egy hosszú tárgy seprű, létra hátsó ajtó lecsukásakor, vagy egy műszerfalon hagyott öngyújtó nyáron felrobbanásával, és még sok hasonló esemény miatt. Legsűrűbb viszont az, amikor az ablaktörlő lapáton gumit cserél valaki (benzinkutas, tulajdonos, ismerős, barát, feleség) és visszacsapódik a pipa alakú szár vége, azonnal megreped a szélvédő! hosszú négy, öt hosszú csillag alakban! Ilyenkor más csak annyit lehet tenni, hogy megfúrni a repedések végeit, mivel nem mindegyik repedéshez lehet hozzáférni, ezért srégen lehet hozzáférni a műszerfal miatt…

A szélvédőn a külső üvegen lévő repedés 99% ban kőfelverődésből adódik! Ennek a legveszélyesebb típusa az, amikor a szitás filmlenyomatba csapódik fel a kavics, és ott sérti meg a szélvédőt. Ez azért veszélyes, mert nem vagy alig észrevehető. Tehát nem tudja a tulajdonos, hogy van egy sérülése, ezért nem is akarja megjavítatni. Egy autómosás, fekvőrendőr vagy ajtóbecsapás alkalmával azonban elreped. Ilyenkor már csak a költséges szélvédőjavítás marad hátra!

Repedésjavítás költsége a következőképpen alakul: Repedés megállítása, illetve repedés csatornájának feltöltése. Ennél a szolgáltatásnál is több féle sűrűségű ragasztó anyaggal lehet a szélvédőjavítást kivitelezni, ezért ugyanazt mondjuk, mint a szélvédő javításnál: mimnél hígabb a ragasztó annál szebb lesz, mivel a repedésbe mimnél több helyre megy bele a ragasztó annál szebb lesz. Viszont a repedés elejébe szét van nyílva a ragasztó oda vastag azaz sűrű ragasztót kell tenni, ezért a fenti állítás a repedés 80% ra érvényes! Árainkat az árlistában meg tudják tekinteni.

FEL

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees, and but a few stray gleams steal into the inner sanctuary, I throw myself down among the tall grass by the trickling stream; and, as I lie close to the earth, a thousand unknown plants are noticed by me: when I hear the buzz of the little world among the stalks, and grow familiar with the countless indescribable forms of the insects and flies, then I feel the presence of the Almighty, who formed us in his own image.

Duis dictum tristique lacus, id placerat dolor lobortis sed. In nulla lorem, accumsan sed mollis eu, dapibus non sapien. Curabitur eu adipiscing ipsum. Mauris ut dui turpis, vel iaculis est. Morbi molestie fermentum sem quis ultricies. Mauris ac lacinia sapien. Fusce ut enim libero, vitae venenatis arcu. Cras viverra, libero a fringilla gravida, dolor enim cursus turpis, id sodales sem justo sit amet lectus. Fusce ut arcu eu metus lacinia commodo. Proin cursus ornare turpis, et faucibus ipsum egestas ut. Maecenas aliquam suscipit ante non consectetur. Etiam quis metus a dolor vehicula scelerisque.

Nam elementum consequat bibendum. Suspendisse id semper odio. Sed nec leo vel ligula cursus aliquet a nec nulla. Sed eu nulla quam. Etiam quis est ut sapien volutpat vulputate. Cras in purus quis sapien aliquam viverra et volutpat ligula. Vestibulum condimentum ultricies pharetra. Etiam dapibus cursus ligula quis iaculis. Mauris pellentesque dui quis mi fermentum elementum sodales libero consequat. Duis eu elit et dui varius bibendum. Sed interdum nisl in ante sollicitudin id facilisis tortor ullamcorper. Etiam scelerisque leo vel elit venenatis nec condimentum ipsum molestie. In hac habitasse platea dictumst. Sed quis nulla et nibh aliquam cursus vitae quis enim. Maecenas eget risus turpis.