Ön most a szolgáltatások oldalon van!

Első lépések!

Három lépésA szélvédő javítás kivitelezéséig!

Önnek csak annyi a feladata, hogy teleonáljon a +36-30-355-1000 telefonszámon! Már meg is van az első lépés a szélvédő javításig!

Időpont meghatározása

Helyszín meghatározása

Kivitelezés

Örök garanciával!

Mások írták:

01

Sokat gondolkoztam azon, hogy meg kellene javítattni a szélvédőmet! Addig húztam ameddig elrepedt! Azóta kicseréltettem, és megint felcsapódott egy kő egy év múlva!

Nem volt kérdéses most már a gyors szélvédőjavítás. Felmentem az internetre GOOGLE keresőt használtam, és a legnagyobb referenciával rendelkező céget választottam!

Nem csalódtam, jól választottam mert azóta eltelt még egy év és még egy kőfelverődést kaptam. Ismét a Best-Online Kft volt a választás. Ha húsz éve vannak a piacon csak jelent valamit! Nagy Zoltánné Temes Erika (erika.temes@gmail.com)

02

Szegedről jöttem fel Pestre, mert Briák Úr kézügyessége megéri a nagy távolságot! Végül is ahogy fogorcoshoz is úgy szélvédő javítóhoz is hűségesek vagyunk!.

Mindenkinek ajánlom csak akkor javít ha kell! Nem pénzorientált, hanem sikerorientált. Néha sokat beszél, de csak fontos dolgokat. Élmény a szélvédőjavítás!

Holnap kapnék még egy kőfelverődést ismét utaznék 200 KM -t mert ha elrontja más szélvédő javító a javítást már orvosolni nem nagyon lehet Briák Úr elmondása szerint! Oravecz Gergely (oravecz.gergely@freemail.hu)

03

Új autómat a Best-Online Kft gravírozta be! Nem volt kvarchomok, csak gél, azaz kémiai uton történt a gravírozás!

Nagyon örültem neki, mert tiszta munka volt!

Nem kellett a gravírozás után lemosni az autómat! Éles kontrasztos lett a gravírozás!

A logót is belegravírozták a rendszám elé! Mindenkinek csak ajánlom, mert ritka az olyan cég aki beruház is az új technológiákba!

Márkaszervizben nem tudták csak a kvarchomokos gravírozást csinálni, viszont azt nem akartam. Török Zsolt (zsolt.torok@citromail.hu)

04

W211 mercedes automon a lámpabúra már olyan matt vólt, hogy nem láttam az aszfaltot télen. Mintha nem is lett vólna bekapcsolva a lámpám!

Elhatároztam hogy felpolírozttatom a lámpabúrát. Rákerestem a neten a youtubén kresztűl, hogy lássam mik a lehetőségek. Nem kis megleődésemre a Best-Online Kft sok polírozási filmmel rendelkezett!

Felhívtam a telefonszámon a mestert, majd a megbeszélt időpontban megcsinálták a lámpabúra polírozást! Nagyon profi lett, azóta már olyan fénye van a lámpabúrámnak, mintha új lenne! Török Géza (geza.torok@yahoo.com)

FEL

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine.

I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

When, while the lovely valley teems with vapour around me, and the meridian sun strikes the upper surface of the impenetrable foliage of my trees, and but a few stray gleams steal into the inner sanctuary, I throw myself down among the tall grass by the trickling stream; and, as I lie close to the earth, a thousand unknown plants are noticed by me: when I hear the buzz of the little world among the stalks, and grow familiar with the countless indescribable forms of the insects and flies, then I feel the presence of the Almighty, who formed us in his own image.

Duis dictum tristique lacus, id placerat dolor lobortis sed. In nulla lorem, accumsan sed mollis eu, dapibus non sapien. Curabitur eu adipiscing ipsum. Mauris ut dui turpis, vel iaculis est. Morbi molestie fermentum sem quis ultricies. Mauris ac lacinia sapien. Fusce ut enim libero, vitae venenatis arcu. Cras viverra, libero a fringilla gravida, dolor enim cursus turpis, id sodales sem justo sit amet lectus. Fusce ut arcu eu metus lacinia commodo. Proin cursus ornare turpis, et faucibus ipsum egestas ut. Maecenas aliquam suscipit ante non consectetur. Etiam quis metus a dolor vehicula scelerisque.

Nam elementum consequat bibendum. Suspendisse id semper odio. Sed nec leo vel ligula cursus aliquet a nec nulla. Sed eu nulla quam. Etiam quis est ut sapien volutpat vulputate. Cras in purus quis sapien aliquam viverra et volutpat ligula. Vestibulum condimentum ultricies pharetra. Etiam dapibus cursus ligula quis iaculis. Mauris pellentesque dui quis mi fermentum elementum sodales libero consequat. Duis eu elit et dui varius bibendum. Sed interdum nisl in ante sollicitudin id facilisis tortor ullamcorper. Etiam scelerisque leo vel elit venenatis nec condimentum ipsum molestie. In hac habitasse platea dictumst. Sed quis nulla et nibh aliquam cursus vitae quis enim. Maecenas eget risus turpis.